VMwarelta runsaasti julkistuksia – yhteistyö Amazonin kanssa vauhtiin

Päivämäärä: 29 08 2017

Pilvipalvelut, tietoturva ja IoT ovat keskeiset puheenaiheet VMwaren vuosittaisessa tapahtumassa Las Vegasissa. Yhteistyö Amazon Web Servicesin kanssa saa puhtia uudesta pilvipalveluratkaisusta.

VMware on julkistanut VMworld 2017 -tapahtumassa laajan valikoiman VMware Cloud -tuotteita ja -palveluita, joiden avulla VMwaren asiakkaat voivat ajaa, hallita ja suojata sovelluksia käytössä olevasta pilviratkaisusta ja laitekokoonpanosta riippumatta. VMware tukee yritysten digitalisoitumista tarjoamalla heille pilvipalvelut sekä mobiili- ja tietoturvaratkaisut, joiden avulla ne voivat rakentaa juuri heidän omiin, yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä palveluja.

– Yritykset kiihdyttävät digitalisaatiota jakelemalla sovelluksia pilven kautta. Jopa kaksi kolmasosaa yrityksistä hyödyntää kolmea tai useampaa pilvipalvelua jo nyt. Modernia monipilvistä ympäristöä tukeva VMware Cloud antaa sovelluskehittäjille ketteryyden ja vapauden, joita innovaatiot vaativat, sanoo VMwaren tuote- ja pilvipalvelujohtaja Raghu Raghuram. Lue lisää.

Perinteiset tietoturvamallit haastava VMware AppDefense on ratkaisu, joka suojaa virtuaali- ja pilviympäristöissä ajettavat sovellukset. Se siirtää sovellusten hallinnan, tietoturvauhkien tunnistamisen sekä niiltä suojautumisen suoraan VMware vSphere -virtualisointijärjestelmään, jossa sovellukset ja data sijaitsevat. AppDefense valvoo sovellusten tilaa ja tunnistaa odottamattoman toiminnan.

– Tietomurrot yleistyvät koko ajan ja niistä aiheutuvat kulut ovat kasvussa. Tämä osoittaa, että nykyinen tietoturvamalli, joka keskittyy hyökkäysten estämiseen, on perustavalla tavalla virheellinen. Kehittämämme AppDefense keskittyy siihen, miten sovellusten tulee toimia, eikä siihen, mitä hyökkääjät tekevät. Uskomme, että uusi ajattelutapa voi johtaa vastaavaan muutokseen kuten VMware NSX ja mikrosegmentointi tekivät tietoverkoille: mahdollistaa pienimmän oikeuden periaatteen kriittisille sovelluksille, sanoo VMware tietoturvatuotejohtaja Tom Corn. Lue lisää.

Runsaasti julkistuksia