VMwarelta ratkaisu IoT:n hallintaan

Päivämäärä: 10 05 2017

VMware, maailman johtava pilvi-infrastruktuurien ja liikkuvan työn mahdollistavien ratkaisujen toimittaja, on esitellyt Las Vegasin Dell EMC World -tapahtumassa VMware Pulse IoT Center -ratkaisun, joka on turvallinen, yrityksille suunnattu IoT-infrastruktuurin hallintaratkaisu. Sen avulla yritysten tietotekniikka- ja operatiiviset tiimit saavat täyden hallinnan sekä infrastruktuurista että laitteista. Uuden sovellusperheen ensimmäinen tuote VMware Pulse IoT Center mahdollistaa IoT-projektien tehokkaan hallinnan, operoinnin, skaalauksen ja suojaamisen.

VMwaren IoT-ratkaisulle on kasvava tarve, sillä tutkimusyhtiö Gartnerin mukaan vuoteen 2020 mennessä jopa 90 prosenttia kaikista IoT-projekteista tulee hyödyntämään IoT-yhdyskäytävää. IDC puolestaan ennustaa, että IoT-laitteiden globaalin kokonaismäärän uskotaan kasvavan nykyisestä 12,1 miljardista yli 30 miljardiin vuoden 2020 loppuun mennessä.

VMwaren uusi, puhtaasti yrityskäyttöön tarkoitettu Pulse IoT Center vahvistaa VMware AirWatch -laitehallintaratkaisua ja infrastruktuurin monitorointiin sekä ongelmanratkaisuun suunnattua VMware vRealize Operations -teknologiaa.

Lisätietoja VMwaren englanninkielisestä lehdistötiedotteesta.