VMware Horizon Cloud tulee saataville Microsoft Azuren kautta

Päivämäärä: 16 05 2017

Microsoft Azuren yritysasiakkaat voivat ottaa VMwaren virtuaalityöpöydät ja -sovellukset aiempaa helpommin käyttöönsä

VMware, maailman johtava pilvi-infrastruktuurien ja liikkuvan työn mahdollistavien ratkaisujen toimittaja, ilmoitti tänään tuovansa VMware Horizon Cloud -teknologian saataville Microsoft Azuren kautta. Integraatio helpottaa VMwaren asiakkaiden siirtymistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään sekä tuo VMwaren virtuaalityöpöydät ja -sovellukset Azuren yrityskäyttäjien saataville.

“VMware Horizon Cloudin lisääminen Microsoft Azureen asettaa VMwaren ainutlaatuiseen asemaan, jossa se voi tarjota asiakkailleen useita infrastruktuurivaihtoehtoja virtuaalityöpöydille ja -sovelluksille sekä mahdollisuuden siirtyä alustasta toiseen. Tämä on esimerkki VMwaren tavasta innovoida DaaS-ratkaisuja (desktop-as-a-service), joiden pioneeri se on ollut jo vuodesta 2009 lähtien”, sanoo VMwaren End-User Computing -yksikön johtaja Sumit Dhawan.

Horizon Cloud tarjoaa VMwaren asiakkaille joustavan menetelmän virtuaalityöpöytien ja -sovellusten jakeluun heidän tarpeisiin parhaiten sopivalla alustalla. Ratkaisu tukee VMwaren cross cloud -strategiaa, sillä asiakkaat voivat sujuvasti muokata toteutusta käyttötarkoitusten, käyttäjien ja taloustilanteen muuttuessa.

Lisätietoja VMwaren englanninkielisessä lehdistötiedotteessa.